Amy Deluxe

Amy Deluxe waterpijpen en accessoires

Amy Deluxe is een bekend Duits merk van waterpijpen en toebehoren. Al meer dan tien jaar leveren zij topkwaliteit tegen prima prijzen. In onze webshop vindt u meer dan honderd waterpijpen van dit merk en accessoires om uw shisha mee uit te breiden. Wilt u een shisha kopen, kijk dan zeker naar het aanbod van dit merk.

Ons aanbod Amy Deluxe

Omdat Amy Deluxe een sterk merk is met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding, hebben wij veel verschillende shisha’s in ons aanbod opgenomen. Elke waterpijp is daarmee net even anders, waardoor u met gemak een bevredigende keuze zult kunnen maken. De onderdelen zijn gemakkelijk te demonteren en dus schoon te maken, waardoor de shisha lang mee zal gaan. Ook zijn deze pijpen zo ontwikkeld dat er geen grote hoeveelheden rook uit komt, dankzij een vernuftig systeem met meerdere kamers. Dit rookt heel prettig en verbetert daarmee de rookervaring. De prijzen van hun waterpijpen variëren van enkele tientjes tot een paar honderd euro. Hun waterpijpen uit de duurdere prijsklasse lijken zo weggelopen uit een sprookje van 1001 nacht, met gouden elementen en prachtig glaswerk. Met een waterpijp van dit merk haalt u een waar kunstwerk in huis. U heeft ruime keuze in kleurstellingen en materialen. Zo zijn sommige van hun shisha’s afgewerkt met houten elementen. Ook in het glaswerk heeft u de keus: gaat u voor felle of juist neutrale kleuren, een ronde vorm, of liever iets aparts?

Ook voor accessoires moet u bij The Shisha Company zijn!

Heeft uw waterpijp vervangende accessoires nodig, of wilt u hierin variëren? In onze shop vindt u meer dan genoeg accessoires van dit merk, én andere merken. Handig, want als een onderdeel niet meer volstaat hoeft u zeker niet een geheel nieuwe shisha aan te schaffen. U vervangt simpelweg het betreffende onderdeel. U kunt bij ons terecht voor onderdelen zoals tabakskoppen, slangen, mondstukken en schoonmaakartikelen. Ook hebben we in ons aanbod een shisha-tang opgenomen van maar liefst 21 centimeter. Gegarandeerd nooit meer gedoe met kooltjes!

Liever een ander merk shisha kopen? Geen probleem!
Wilt u liever een shisha van een ander merk kopen? Bijvoorbeeld omdat u een uniek ontwerp zoekt, of gewoonweg wat meer budget heeft te besteden? Dat treft! Naast Amy Deluxe hebben wij namelijk ook andere topmerken in ons uitgebreide assortiment. Over de kwaliteit hoeft u zeker niet te twijfelen; dat zit bij al deze merken meer dan goed. Wat u ook kiest, u kunt rekenen op een uitstekende service. Zo verzenden wij al onze bestellingen dezelfde dag, mits deze voor 16:00 uur bij ons binnen komen. Dat betekent dat u uw waterpijp of accessoires de volgende dag al in huis heeft. Ook brengen wij geen verzendkosten in rekening wanneer u vijftig euro of meer besteed in onze webshop.

Amy Deluxe