Waterpijp kopen

Waterpijp kopen doe je bij The Shisha Company

Op zoek naar een unieke en betaalbare waterpijp? Bij The Shisha Company kunt u de perfecte waterpijp kopen, passend bij uw wensen en budget. Ons aanbod is ontzettend uitgebreid en bevat vele bekende en meer exclusieve merken tegen scherpe prijzen. U mag van ons hoge kwaliteit en een uitstekende service verwachten. Ook leveren we snel: bestelt u voor 16:00, dan heeft u de volgende dag uw shisha al in huis! Bovendien betaalt u geen verzendkosten wanneer u een bestelling plaatst van vijftig euro of meer.

Welke waterpijp moet ik kopen?

In ons assortiment vindt u meer dan honderd verschillende waterpijpen. U kunt deze sorteren naar bijvoorbeeld merk, populariteit onder onze klanten, maar ook op prijs. Zoekt u iets tegen een scherpe prijs, of heeft u liever iets uit het duurdere segment? Weet u niet welk merk of type het beste bij u past? Hieronder vindt u meer informatie over ons aanbod.

Ruime keuze aan Amy Deluxe

Het grootste deel van ons aanbod bestaat uit de waterpijpen van het Duitse merk Amy Deluxe. Dit merk is al meer dan tien jaar een begrip in de waterpijp wereld en staat voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Onze webshop heeft gegarandeerd een waterpijp die u zal bevallen. Zo heeft dit merk waterpijpen met gouden details, met fel gekleurd glas of juist met wat neutralere kleurstellingen. Ook verkopen we accessoires van Amy Deluxe, zoals glazen mondstukken en een schoonmaakborstel.

Onze waterpijpen uit het hogere segment

Veel van onze klanten willen graag een waterpijp kopen die net even wat anders is, een shisha waar je mee gezien mag worden. Om die reden bieden we luxe uitgevoerde shisha’s aan met exclusieve designs en materialen. De Shisha Original Aristo Atra bevat bijvoorbeeld hout, porselein, leer en glas, en is afgewerkt met prachtige details. Dit is absoluut een adembenemende blikvanger in elk interieur. Ook het mondstuk is van hout. Dit is niet alleen een lust voor het oog, maar rookt ook heerlijk. Leuk detail: bijgeleverd is een afstandsbediening, waarmee je de in de shisha verwerkte LED-lamp kunt bedienen. Je waant je in een sjieke bedoeïenentent met deze waterpijpen! De Shisha Original Mood is een meer compacte waterpijp met een simplistisch design. Deze komt evenals de Aristo Atra in verschillende prachtige uitvoeringen.

Originele waterpijpen

Wilt u liever niet te veel geld uitgeven aan een shisha? U kunt bij ons ook een goedkopere doch originele waterpijp kopen. Uiteraard van vertrouwde kwaliteit. De Oduman Micro is bijvoorbeeld een aanrader. Deze zeer compacte waterpijp wordt geleverd met een case; daardoor is deze shisha overal mee naartoe te nemen. Leuk als u geregeld bij een andere vriend of vriendin waterpijp gaat roken, of de shisha mee wilt nemen op vakantie. Deze waterpijp is zelfs geschikt om een tweede slang op aan te sluiten. De Ma Shisha Scandi Gold is ook een prachtige waterpijp die te mooi is om aan het zicht te onttrekken.

Waterpijp accessoires kopen?

In onze webshop vindt u de nodige accessoires voor de shisha, zoals kooltjes, tangen, mondstukken en extra slangen. Zo kunt u uw waterpijp uitbreiden met een extra slang. En uiteraard leveren we veel heerlijke smaken voor de waterpijp.

Amy Deluxe